Universal ще прави нов "Човекът-вълк" с Райън Гослинг

31.05.2020 г.
Universal ще прави нов По информация на The Hollywood Reporter, Райън Гослинг влиза в бизнеса с чудовища на Юнивърсал и ще играе в нова версия на "Wolfman". Сценарият вече е написан от дамския тандем Лорън Шукър Блъм (съпругата на продуцента Джейсън Блъм) и Ребека Анджело, известен с текста за 13 епизода на сериала на Netflix "Оранжевото е новото черно".

Засега няма определен режисьор за проекта, който идва след успеха на "Невидимия" от февруари т.г., продуциран от Blumhouse. Ролята на Гослинг вероятно ще бъде на телевизионен водещ, който е заразен и се предполага, че ще съчетава елементи от филма "Телевизионна мрежа" (1976 г.) и "Лешояда" (2014).

Сред филмите за чудовища на Universal се открояват предстоящите "Невидимата жена" (The Invisible Woman) на Елизабет Банкс по сценарий на Ерин Кресида Уилсън ("Момичето от влака"), "Дракула" на Карин Кюсама по сценарий на Мат Манфреди и Фил Хей ("Destroyer"), "Renfield" на Декстър Флечър - за оръженосеца на Дракула, по сюжет на Робърт Къркман (сериала "Пази се от живите мъртви") и "Dark Army" на Пол Фийг по негов собствен сценарий.

Новият Човек-вълк е с амбицията да преформатира наследството на "The Wolf Man" от 1941 г. с Лон Чейни мл., в който човек се превръща във върколак. Бенисио Дел Торо игра в римейка "Човекът-вълк" от 2010 г., също на Universal Pictures.

Друг проект, в който Гослинг се включи в края на март, е фантастиката "Project Hail Mary" на MGM по очавания нов роман на Анди Уиър.
Copyright © 2024 Dir.bg.