(..."/> Кино

"Хотел Белград" от днес на 28 екрана

10.07.2020 г.
bTV Studios се престраши и пусна в кината от днес руската романтична комедия "Хотел Белград" ("Отель «Белград»"). Салоните, в които тя може да бъде гледана, са общо 28:

* веригата Синема Сити - МОЛ София, МОЛ Парадайс център София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Бургас и Варна
* Синегранд - Ринг МОЛ София, Парк Център МОЛ София
* Кинополис - Габрово, Карлово, Плевен, Искра Велико Търново, Сапарева баня
* Роял - Мездра, Бяла Слатина
* Кино 77 - Монтана
* Созопол лятно кино
* Лъки Дом на киното - Пловдив
* Кино "21-ви век" - Севлиево
* Латона - Свищов
* Форум - Ботевград
* Синемакс - Благоевград
* Г8 - София
* Евросинема - София
* Враца лятно кино
* Кино Петър Слабаков - Каварна.

Вижте трейлъра (със субтитри на български език).

Сюжет:
Паша е сърбин - разбивач на женски сърца и веселяк, управител на петзвезден хотелр в Белград. Животът му е безгрижен, докато случайно не разваля сделка за милиони на колекционер - мафиот.
За да изкупи прегрешението си, криминалният бос заставя Паша да се ожени за дъщеря му. Момичето започва старателно да се готви за сватбата с красавеца, но той пък неочаквано среща Даша, неговата руска любов отпреди 4 години. В романтичната атмосфера на древния град чувствата между тях биха пламнали отново и всичко би завършило като в приказките... ако не е бъдещият му тъст, сегашният й съпруг, един сляп дядо и фалирал приятел!

Режисьор е 42-годишният Константин Статский, който има в актива си 12 телевизионни продукции и два пълнометражни филма - семейното фентъзи "Сказка. Есть" (2011) и историческия военен "Приказ «Уничтожить»" (2019). В ролите са Милош Бикович, познат на тв аудиторията у нас със сериали като "Хотел Елеон" и "Гранд", Диана Пожарская от същите сериали и от филма "Кухня: Последната битка" (2017), Борис Дергачев (сериала "Фитнес"), Александра Кузенкина и др. Премиерата в Русия бе на 5 март т.г., филмът събра бокс офис от близо 6 милиона долара.
Copyright © 2024 Dir.bg.