"Смъртта може да почака" за лятото на 2021 г.

18.07.2020 г.
MGM и Universal активно обсъждат отлагането на очаквания блокбъстър "Смъртта може да почака" за лятото на 2021 г., съобщава изданието The Playlist. 25-ият филм трябваше да излезе през ноември 2019 г., но не успя и на 4 март тази година бе един от първите, отложени заради пандемията - за ноември 2020 г. Окончателно решение за догодина се очаква съвсем скоро. Засега не съществува вариант за друго излизане освен на голям екран - нито от MGM, нито от Universal, нито от EON Productions поставят въпрос за VOD.

Според запознати, от MGM са загубили 50 милиона долара към момента само заради отлаганията на премиерата. Маркетинговата кампания стартира обикновено три месеца преди нея и студиото не е готово да загуби още пари, за да промотира премиерна дата, която не е сигурна.

Отчитайки факта, че и другите мейджъри отлагат премиерите на своите филми, има вероятност нито един блокбъстър да не се появи през 2020 година. Тези дни пазарен анализатор от Disney прогнозира, че киносалоните в САЩ ще останат затворени до края на годината.
Copyright © 2024 Dir.bg.