"Балистик" - Нещата не са такива каквито изглеждат...

В смъртоносната игра на международния шпионаж, елитни, анонимни изпълнители се борят за надмощие, власт, информация и национална сигурност..  Нещата не са такива каквито изглеждат.

Напоследък в тези среди упорито се носят слухове за ново средство за убиване. Микроскопична част, която се инжектира в жертвата и остава скрита до нейното активиране, която убива внезапно, без да оставя следи.

В една безумна надпревара за получаването на това съоръжение, само двама човека, заклети врагове, имат уменията, таланта и решимостта да успеят. Единият от тях е агент известен под кодовото име Севър (Люси Лу). Обучена да бъде перфектното оръжие, Севър е прецизна и безмилостна в преследването на целта.  Другият агент е брилянтен и непоколебим бивш агент на ЦРУ – Джеремая Екс (Антонио Бандерас).  

Някогашният отличник в областта си напуска агенцията, след като жена му е убита от експлозия, което оставя у него болезнено чувство за вина.  Сега, той е принуден да се върне за най-предизвикателната мисия в кариерата си. Екс се подготвя за срещата с агент Севър, неговият най-голям враг.

В свирепата надпревара за този смъртоносен трофей, само един може да е победител. Но когато правилата се променят, тези отявлени врагове установяват, че могат да се доверят единствено на този, когото се опитват да победят.
Copyright © 2024 Dir.bg.