Гуинет отказва още една продукция

Гуинет отказва още една продукцияГуинет Полтроу (“Перфектно убийство”) е толкова смазана от смъртта на баща си преди осем месеца, че все още не може да намери сили да се върне на работа.

Вчера бе съобщено, че 30-годишната актриса се е отказала от участие във втори филм, тъй като все още е в траур за смъртта на баща си, режисьора Брус Полтроу, който почина след инфаркт на 59-годишна възраст.

Носителката на “Оскар” Полтроу, която е сгодена за рокера Крис Мартин, казала на продуцентите от компанията “Fox Searchlight”, че се отттегля от участие от комедията “I Love Huckabee’s”.

В нея се предвиждаше тя да играе редом до Джуд Лоу и Дъстин Хофман. В резултат на решението на Полтроу продукцията е замразена за момента, макар че Наоми Уотс (“Предизвестена смърт”) бе посочена за нейна заместничка. Това е вторият филм, от който Полтроу се отказва.

Наскоро тя е решила да не се снима и в “Happy Endings”, в който щеше да си партнира с Рей Лиота и на практика не е работила от снимките на “Ted And Sylvia” миналата година.

Според приятелка на блондинката тя идолизирала баща си и все още не можела да се отърси от чувството за вина, че не е могла да направи нищо, за да го спаси.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.