Джанис Джоплин разговаря със Зелуегър от гроба

Джанис Джоплин разговаря със Зелуегър от гробаМузикалната легенда Джанис Джоплин разговаря с актрисата Рене Зелуегър от гроба, за да й дава съвети как да изиграе ролята й правилно.

Появиха се статии, в които се твърди, че певицата, която почина през 1970г. от свръхдоза наркотици, поддържа силна необяснима връзка с русата звезда от “Дневникът на Бриджит Джоунс”, която пък е дала съгласие да я изиграе в биографичен филм.

Посланията на Джоплин щели да помогнат на Рене да се въплъти по-истински в образа на певицата и така историята й щала да бъде разказана достоверно.

Близък на Рене споделил пред британския таблоид “Дейли експрес”: “Рене твърди, че Джанис се появява в сънищата й и й обяснява как иска да бъде разказана историята й.”

Тези, които се осмеляват да говорят с актрисата за Джоплин, ги побиват студени тръпки. Човек оставал с впечатление, че певицата се намира точно до Рене.

“Рене ми каза, че когато пее някоя от песните на Джанис, тя буквално пее с гласа на певицата. Чух я да пее две от песните на Джоплин и трябва да ви кажа, че направо ме побиха тръпки от гласа й.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.