MIB II - Да продължиш да защитаваш Земята от боклуците на Вселената

MIB II - Да продължиш да защитаваш Земята от боклуците на ВселенатаКогато кинозрителите и извънземните се обединиха за конспиративни срещи по тъмни места през уикенда на 4 юли, 1997 г, неразбираемият акроним MIB бе бързо декодиран като краткото название на един от най-хитовите филми на Columbia Pictures.

Оригиналният Мъже в черно™ в крайна сметка спечели над 587 милиона долара от показа по цял свят, като постигна рекорд с 85 милиона долара за първите пет дни и се превърна в един от най-касовите филми на  1997 г. Филмът запозна публиката с агентите Кей и Джей, двойка елитни интергалактически ченгета, наблюдаващи дейността на извънземните на Земята за специалната агенция, която официално не съществува — Мъже в черно.

"Мъже в черно 2" продължава приключенията на тези обвити в загадъчност стражи пред портите на нашата планета – точно на време, за да разкаже за най-голямата заплаха, сполетявала някога Земята.  


Томи Лий Джоунс и Уил Смит  разменят ролите си в началото на историята.  След като агент Кей (Томи) е напуснал, агент Джей е станал най-добрият специалист в  MIB. Това поражда много забавни отношения при завръщането на Том, защото Уил трябва да се отнася към своя учител като към хлапак-новобранец.
Агентите Джей и Кей са обединяват отново срещу зловеща прелъстителка, която изправя организацията MIB пред най-голямото предизвикателство, откакто защитава Земята от боклуците на вселената.

През четирите години откакто агентите са се разделили, Кей се е върнал към удобствата на цивилния живот, докато Джей е взел мястото на стария си партньор като най-ефикасния служител в секретната правителствена агенция, която регулира поведението на извънземните на Земята.
При привидно рутинно разследване на престъпление между извънземни, Джей случайно се натъква на диаболичен план, измислен от Серлийна (Лара Флин Бойл), зло кайлотянско създание, което се представя на Земята под формата на секси модел на бельо и нейния партньор с две глави, но половин мозък, Скрад/Чарли (Джони Ноксвил).  Има само един човек, който знае тайния план на Серлийна за нашата планета: бившият служител на MIB агент Кей, който сега работи в друга голяма правителствена служба, Американските пощи...

"Мъже в черно 2" продължава приключенията на тези обвити в загадъчност стражи пред портите на нашата планета – точно на време, за да разкаже за най-голямата заплаха, сполетявала някога Земята.  Томи Лий Джоунс и Уил Смит  разменят ролите си в началото на историята.  След като агент Кей (Томи) е напуснал, агент Джей е станал най-добрият специалист в  MIB. Това поражда много забавни отношения при завръщането на Том, защото Уил трябва да се отнася към своя учител като към хлапак-новобранец.

Агентите Джей и Кей се обединяват отново срещу зловеща прелъстителка, която изправя организацията MIB пред най-голямото предизвикателство, откакто защитава Земята от боклуците на вселената.
Copyright © 2024 Dir.bg.