Рене получава бонус за напълняването си

Рене получава бонус за напълняването сиТвърди се, че Рене Зелуегър е прибрала 3 200 000 долара бонус за напълняването си за ролята в продължението на “Дневникът на Бриджет Джоунс”. Актрисата вече е на протеинова диета, за да позакръгли значително формите си. Продуцентите на филма решили да я насърчат и й гарантирали по 112 000 долара за всеки паунд (около половин килограм) от предвидените 30, които тя трябва да качи.

Източник от продукцията на филма твърди пред британския таблоид “Дейли стар”: “Хонорарът на Рене е 15 млн. евро, но бонусът не е включен в тях. На нея хич не й харесва, че трябва да надебелява за ролята на Бриджит, защото знае, че ще й е трудно после да ги смъкне.”

Стройната Рене изигра ролята на Бриджет Джоунс през 2001 г. във филма “Дневникът на Бриджет Джоунс”, който се превърна в хит. Скоро след края на снимките тя отслабна, като много хора твърдяха, че е станала прекалено слаба. Сега обаче й е трудно отново да качи килограмите. Пред своя приятелка тя казала: “Ям толкова много, че на моменти ми става лошо. Но пък трябва да се наслаждавам на това докато мога.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.