Лара Крофт на премиерата си в Лондон

26.08.2003 год.
Лара Крофт на премиерата си в ЛондонСериозната звезда с големите устни от “Tomb Raider 2: The Cradle of Life” на режисьора Ян де Бонт беше обектът на желание на всички присъстващи на премиерата на филма в Лондон.

Облечена в подчертаваща разкошните й форми черна рокля, актрисата очарова присъстващите и скъса нервите на много дами, защото изглеждаше по-красива, отколкото човек има право да бъде.

Анджелина Джоли бе заобиколена от предимно мъже – журналисти. Ние пропуснахме очевидните въпроси, които ти напира да зададеш като я видиш (“Ще се омъжиш ли за мен?” “Искаш ли любовник – роб?”) и започнахме като истински професионалисти - защо е решила да учатства в продължение.

“Човек винаги иска да направи нещата по-добре, но освен това аз се чувствах доста по-удобно по време на снимките на втория филм. – каза тя. – По време на снимките на първия просто не можех да повярвам, че ми се случва това, а Лара е много обсебваща героиня. Този път обаче бях вече свикнала и ми беше приятно да се върна към нея.”

Може ли нещо да я изкуши да се снима и в трети филм? “Не знам – откровена е тя. – Заради тези филми бях доста време далеч от къщи, а от друга страна съм доволна от втория филм, така че не съм сигурна, че ще искам да се снимам и в трети.

Сега бих искала да имам още деца, да се науча да пилотирам самолет. Бях си обещала да свърша тази работа още тази година, но не успях. Смятам да се науча да летя тук в Англия.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.