Насладете се на Хари и Лойд

Насладете се на Хари и ЛойдОт самото начало Лойд Кристмас си знае, че в лицето на Хари Дън е намерил приятел за цял живот. Това е първият им ден в гимназията и Хари, който дотогава е бил обучаван вкъщи от майка си, има нужда някой да го въведе в новата среда. Лойд, който за удобство живее в мазето на училището с осиновилия го училищен пазач Рей, се оказва най-подходящият човек.

       Докато разгадават "голямата работа" (наречена още гимназия), двамата несъзнателно попадат в мрежата на корумпирания директор Колинс и неговата приятелка, г-ца Хелър, които искат от тях да станат първите ученици във фалшив клас за деца със "специални нужди", за да отмъкнат отпуснатите по специална програма 100 000 долара за себе си. Когато Хари и Лойд с ентусиазъм се заемат да вербуват повече ученици за новия клас, те привличат вниманието на красивата Джесика Матюс, безкомпромисна репортерка в училищния вестник, която подозира някаква мръсна игра.

       Опитвайки се да помогнат на Джесика, докато неволно затъват до уши в заговора, Хари и Лойд без да искат се превръщат в местните величия, като чрез върховен акт на глупост по време на парада по случай Деня на благодарността провалят коварните планове на директора Колинс.
Copyright © 2024 Dir.bg.