Новият проект на сексбога Орландо

10.11.2003 г.
Новият проект на сексбога ОрландоЗабележка: Мъжете-читатели може да пропуснат следващата статия – тя едва ли ще ги заинтригува така, както читателките.

Любимецът на тийнейджърките Орландо Блум скоро ще ви предостави още една възможност да се наслаждавате на идеалното му тяло.

Младежът, който дебютира във “Властелинът на пръстените” преди няколко години, сега усилено се снима и  в други филми – през лятото го гледахме в “Карибски пирати: Проклатието на черната перла”. А сега е подписал договор да участва заедно с Бил Пакстън и Гейбриъл Бърн в “Haven” на Хранк Флауърс.

Пакстън и Бърн ще играят ролите на двама съмнителни бизнесмени, които бягат на Кайманските острови, за да се отърват от съдебно преследване.

Тяхното бягство поражда редица от странни събития, едно от които е престъпление, извършено от британски гражданин. Именно неговата роля ще изпълнява “Орли”, както го наричат почитателките му.

Засега не е ясно кога започват снимките на въпросния криминален трилър, но сме убедени, че всички вие, които сте стигнали нетърпеливо до края на тази статия, очаквате това да стане колкото се може по-бързо.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.