За филма "Кабелджията"

За филма Матю Бродерик, носител на награда "Тони" за "Как да преуспееш в бизнеса без да се напрягаш много", както и звездата на филма "Почивният ден на Ферис Бюълър", играе ролята на Стивън Ковакс - млад архитект, чийто плах опит да получи безплатна кабелна телевизия бива криво разбран като открита покана за приятелство.

“Стивън е уязвим за шантави личности, защото не знае как да каже "не" - обяснява Джим Кери, който изпълнява ролята на странния, но чаровен кабелджия. “Много хора имат този проблем, не могат да попречат на някого да наруши личното им пространство. А дори и когато се опитва да каже "не", кабелджията знае как да го манипулира и да заобиколи това "не". Той ще продължи да чука на вратата, докато не му отворят.”
“Кабелджията вижда пролука в живота на Стивън, защото той току-що е скъсал с приятелката си и сега е сам” - добавя режисьорът Бен Стилър, за когото това е втори филм след спечелилия признанието на критиката "Хапки от реалността", в който той освен режисьор е и актьор, а негови партньори са Уинона Райдър и Итън Хоук. “Кабелджията е узнал за раздялата им чрез сметките за кабелната телевизия. И когато Стивън събира кураж да го помоли за безплатна кабелна, както го е научил един негов приятел и плахо му предлага 50-те долара, кабелджията му се завира в лицето и го кара малко да се стресне. Лесли Ман, която участва и в предстоящия да излезе по екраните "Последният оцелял", изпълнява ролята на приятелката на Стивън, Робин, която взема отношението на кабелджията към Стивън като постъпки на загрижен приятел.
Copyright © 2024 Dir.bg.