Седнал в двореца, само на десет стъпки от краля, Безименния разказва своята изключителна история...

Седнал в двореца, само на десет стъпки от краля, Безименния разказва своята изключителна история...В разгара на Времето на войните в Китай, страната е разделена на седем кралства: Кин, Жао, Хан Уей, Ян, Чу и Ки. От години отделните кралства се бият безмилостно за превъзходство. В резултат, от десетилетия народът живее сред смърт и страдания.

Кралството Кин е най-силно от всички. Кралят на Кин е решен да завладее целия Китай и да стане неговия пръв император. Той отдавна е цел на убийци, изпращани от другите шест кралства. Но най-много страх вдъхват трима легендарни бойци, Счупен меч, Падащ сняг и Небе.

На този, който спре тримата убийци, кралят на Кин обещава голяма власт, планини от злато и лична аудиенция. Но да се спрат убийците е почти невъзможно начинание. За 10 години никой дори не се е приближил до наградите. Затова, когато загадъчният областен префект, Безименния, пристига в двореца с легендарните оръжия на умъртвените убийци, Кралят е нетърпелив да чуе неговия разказ. Седнал в двореца, само на десет стъпки от краля, Безименния разказва своята изключителна история:

Десет години Безименния е изучавал Пътя на меча, за да може да се изправи срещу тримата убийци. Използвайки тайните на боя с меч, Безименния е победил могъщия Небе в шеметна схватка. След тази първа победа той унищожава и прочутата двойка Падащ сняг и Счупен меч. Този път използва оръжие по-разрушително от меча – тяхната изключителна любов един към друг.

Кралят слуша внимагелно всеки детайл от тази любопитна история. И тогава се случва нещо неочаквано – Кралят има различна история за това как Безименния наистина е стигнал до там, да стои лице в лице с него!
Оказва се, че нищо не е било толкова просто. В центъра на интригата стоят Безименния – самотен боец и кралят на Кин – владетелят на кралството -- на разстояние само десет стъпки. В тези десет стъпки се крие потресаваща история за любовта, честта и дълга, приказка преминаваща отвъд историята. Разказ за това, какво наистина означава да бъдеш ГЕРОЙ.
Copyright © 2024 Dir.bg.