Увлечен в хаоса на опасни премеждия и рисковани авантюри...

Увлечен в хаоса на опасни премеждия и рисковани авантюри...Всичко започва от първата среща на бъдещите роднини – бащите на младоженеца и булката, Стив Тобайъс  и Джери Пейсър - във връзка с предстоящата сватба на децата им.

Доктор Джеръм Пейсър е тих и спокоен лекар-ортопед, който организира така програмата си за деня, че да изключи всякаква възможност от възникване на стресови ситуации. А смелият сътрудник на ЦРУ Стив Тобайъс се носи по жизнения си път, като бойна ракета в търсене на цел. Обичайният му работен ден включва престрелка, преследване на частни самолети и преговори с международни контрабандисти на оръжие. Жена му Джуди е избягала от него, а отношенията със сина му Марк са крайно напрегнати. Странното му поведение, загадъчните му отношения с някаква си Олга, избягала от Русия, схватката с въоръжени непознати в тоалетната на ресторанта – всичко това кара Джери да се плаши до смърт за старателно планираното бъдеще на дъщеря си.

Но бащата на булката така и не успява да заяви, че сватба няма да има. Увлечен в хаоса на опасни премеждия и рисковани авантюри, скоро Джери препуска заедно.със Стив по целия свят...
Copyright © 2024 Dir.bg.