"Имате поща" е отговор на въпроса къде търсиш и къде намираш любовта

Имало едно време двама собственици на книжарници. Единият от тях била млада, влюбена в работата си жена, която притежавала книжарница за детска литература. Другият бил собственикът на най-голямата верига от книжарници в Манхатън - човек, който с един замах би могъл да отстрани от бизнеса всеки независим продавач на книги. Естествено, мъжът и жената били врагове. Станало така обаче, че те съвсем случайно и напълно анонимно, се срещнали в киберпространството и се влюбили един в друг.
 
“Имате поща” е романтична комедия от века на електронната поща. Том Ханкс и Мег Райън са в ролите на Джо Фокс и Катлийн Кели - двама продавачи на книги, които се изправят един срещу друг в реалният живот, като по същото време съвсем безхитростно се ухажват чрез един модем.
“Имате поща” събира отново екип от хора, които вече са работили заедно - Нора Ефрон, Ханкс и Райън. Всички те са ни познати от един от хитовете на 1993 г. - “Безсъници в Сиатъл”. Нора Ефрон и Делия Ефрон пишат сценария по класическата комедия на Ернст Любич “Магазинът зад ъгъла”, заснета по сценарий на Самсън Рафаелсън, който от своя страна е написан по пиесата “Parfumerie” от Николаус Ласло.
Copyright © 2024 Dir.bg.