Дъстин Хофман е Фокър, все още не е ясно, коя е мама Фокър

25.01.2004 г.
Дъстин Хофман е Фокър, все още не е ясно, коя е мама ФокърИзглежда, че холивудските мечти се сбъдват. Миналата седмица ви съобщихме, че Бен Стилър би искал Дъстин Хофман да играе героя на бащата в продължението на “Запознай се с нашите”, което той подготвя.

Филмът е със заглавие “Meet the Fockers”. Холивудската фея размаха магическата си пръчка и Хофман подписа договора, който гарантира участието му във филма.

“Meet the Fockers” започва там, където свършва “Запознай се с нашите”, след като строгият Джак Байрънс (Робърт Де Ниро) дава благословията си за женитбата на Грег Фокър (Бен Стилър) и дъщеря му Пам. В следващата част семействата на младоженците ще трябва да се съберат, за да се опознаят, което ще причини повече недоразумения и нелепи ситуации, но пък ще донесе и повече смях .

Обратно на всички досегашни предположения, началото на снимките е обявено за края на март, когато ще приключи ангажимента на Де Ниро в следващия му проект – трилърът “Hide and Seek”. “Meet the Fockers” трябва да излезе следващата Коледа в Америка, така че ние можем да го очакваме най-рано другата година по това време.

Има и още един проблем, с който Стилър трябва да се справи – не е избрана актриса , която да играе г-жа Фокър. Да се надяваме, че късметът ще сполети отново Бен и че той ще успее да подпише с Барбара Стрейзънд, която е първа в списъка му.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.