Скорсезе прави римейк на “Вътрешни афери”?

16.02.2004 г.
Скорсезе прави римейк на “Вътрешни афери”?Като продължение на почтената традиция да се крадат най-добрите филми от Азия и да се представят като собствени, в Холивуд планират римейк на “Вътрешни Афери” – един от най-успешните филми на Хонг Конг за последните няколко години. Мартин Скорсезе очевидно се надява да режисира, а Брад Пит се кани да бъде продуцент и актьор – доста съблазнително за който и да е филм, да не говорим за римейк.

Всеки, който е гледал трейлъра на предстоящия “Вътрешни афери” може да се чуди за какво е целият този шум. Няма справедливост за който и да е филм.

Но не се оставяйте да бъдете разубедени, защото предпоставка за качеството на филма е гениалността на идеята. Ченгетата имат къртица в бандата “Триада”, а бандитите от “Триада”-та имат къртица в полицейския участък. И двамата мъже не са разкрити години наред и са се издигнали до върха на стълбичката. По време на една операция и двамата разбират за съществуването на другия и започва състезание кой първи ще открие самоличността на другия, още преди да са ги хванали.

Скорсезе точно приключи работата си по фолма The Aviator, на Хауард Худжис, в който участваха доста нови холивудски звезди в ролята на такива от 30-те години на миналия век.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.