Йохансон – любима на Наполеон

24.03.2004 г.
Йохансон – любима на НаполеонСкарлет Йохансон подписа договор да се превъплъти в главната женска роля във филма “Napoleon and Betsy”, който предстои да започне да се снима през есента. Сценарият за филма всъщност все още не е написан, но Йохансон се спря на тази идея заедно със сценаристката Ребека Кенеди. Двете са се договорили да го направят.

Сюжетът на филма се отнася за приятелството между застаряващия вече Наполеон Бонапарт и младо британско момиче, с което той се сприятелява в по-напреднала възраст. Историята, видяна от гледната точка на момичето, разказва за последните години от живота му, когато той е хвърлен в затвора. Първоначално непокорен и планиращ своето бягство, Бонапарт се опитва да спечели нейната подкрепа във фантазиите си да събере отново сила и да възстанови предишното си положение, но вместо това се примирява с робството си.  

Все още не е минал кастинга за ролята на Наполеон, но очевидно съставеният списък не е много дълъг. Това изглежда е началото на един доста ценен период за Скарлет, чийто досегашни роли крият опасността тя да се превърне в “младо момиче, което излиза само с възрастни мъже”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.