“Досиета X 2” – Духовни потвърждава новината

31.03.2004 г.
“Досиета X 2” – Духовни потвърждава новинатаВече шест дълги години феновете на “Досиетата Х”  тръпнат в очакване, но вече могат да се успокоят, тъй като потайностите на ФБР за извънземните за втори път ще излязат от малкия екран и ще се насочат към големия. Слуховете за продължение витаят из Холивуд от известно време насам, но тази седмица новината дойде от първоизточника Дейвид Духовни, който каза, че продължението е в период на предварителна продукция.

Новината изскочила, докато Духовни давал поредното си интервю относно новия си филм “Connie and Carla”. На въпроса дали има някакъв шанс за продължение, за изненада на всички Дейвид Духовни дал положителен отговор. “Определено ще се случи, потвърди Духовни. Крис Картър има страхотна идея за новия филм и аз очаквам, че ще започнем снимките през следващата година.”
На въпроса дали очаква голямо развитие на героя му Фокс Мълдър,

Духовни отговаря: “Надявам се да няма големи промени. Борих се много срещу това в последните години на сериала. Мисля, че във филма ще представим и един нов герой, което ще ни позволи да изберем някоя истинска звезда – актьор или актриса, който ще иска да бъде част от един вълнуващ свръхестествен трилър. Мисля, че новият филм ще се хареса и на истинските ни фенове и на широката публика. Много съм развълнуван.”

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.