Продължение на “Всемогъщия Брус”

18.05.2004 г.
Продължение на “Всемогъщия Брус”Бог още веднъж се усмихна на Джим Кери и е готов да го вземе на още едно вълнуващо пътешествие, но не и в Ноевия ковчег. Отдавна се говори, че предстои продължение на “Всемогъщия Брус”, но вече това е факт. Джим Кери е готов да подпише договор за втората част. Продуцентите се надяват също, че режисьорът Том Шейдияк също ще се завърне.

Въпреки, че Кери обикновено отказва да прави втори части на филмите си  (“Ейс Вентура: Повикът на природата” е единственото му продължение), портите на Рая бяха оставени широко отворени за него, след като първата част на “Всемогъщият Брус” спечели огромната сума от 485 милиона долара по целия свят. В този филм Джим играе един обикновен Джо, на който му е дадена силата на Всемогъщия за една седмица. Втората част ще ни разкаже историята на един обикновен човек, избран да подготви света за второто наводнение. Носят се слухове, че сценаристите са готови да пренапишат сценария, ако Кери се откаже от филма, но към сегашния момент по всичко си личи, че няма начин да откаже ролята. Все още обаче не се знае със сигурност дали Дженифър Анистън или божествения Морган Фриймън ще се завърнат.

Но там където има Рай, трябва да има и Ад. Ето и една друга прясна новина – “Хелбой” също се готви за продължение. Култовата фигура на демона, който се бие с “лошите” се справи адски добре в щатите – надминавайки бюджета си преди още да е бил разпространен на международния пазар. Нищо чудна, че Гилермо дел Торо е готов да се завърне за продължението, въпреки че още не е ставало въпрос за дата на пускане. Дел Торо има още два проекта пред себе си, но все пак да не забравяме, че ни предстои  да видим първата част.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.