Любовта е навсякъде около нас.

Любовта е навсякъде около нас.И това определено се отнася за всички тези хора. Джон (Мартин Фрийман) и Джъст Джуди (Джоана Пейдж) се влюбват по време на еротични сцени от филм, в който участват. Дейвид (Хю Грант) току-що е станал новия министър-председател. Когато идва на следващия ден в своя офис-дом, той е поразен от Натали (Мартин Маккътчан), своята секретарка, която му се смръщва на момента, а на него му е все по-трудно да разкрие пред нея чувствата си. Сестрата на Дейвид Карън (Ема Томпсън), е омъжена за Хари (Алан Рикман), който държи местно списание. Хари е влюбен в секретарката си Миа (Хайке Макаташ), която непрекъснато уж случайно се блъска в него.

Най-добрият редактор на Хари е Сара (Лора Линей), чийто брат е в приют, а тя не крие влечението си към Карл (Родриго Санторо), който й отвръща със същото. Карън е приятелка както с Даниел (Лиъм Нийсън), който наскоро е загубил съпругата си и е разбрал, че неговият доведен син (Томас Сангстер) е влюбен в млада американка, така и с Джейми (Колин Фърт), чиято приятелка (Сиена Гилъри) току-що го е напуснала, заради неговия по-малък и по-привлекателен брат (Дан Фреденбърг), карайки го да се премести да живее във Франиция и да продължи да пише своя роман.

А през това време той хлътва по Аулерия (Лучия Мониз), млада португалка, която и дума не отбира било то от английски, или френски. Джулиет (Киира Найтли) току-що се е омъжила за Питър (Чиуетел Еджиофор), без да осъзнава, че неговият най-добър приятел Марк (Андрю Линкълн) е безнадеждно влюбен в нея от момента на  първата им среща. Колин (Крис Маршал) отчаяно иска да прави секс и е убеден, че за тази цел трябва да отиде в Уисконсин, САЩ, защото смята, че на американките особенно много ще им се хареса това, че той е британец.

  И накрая Били Мак (Бил Най), стар рокаджия, който се опитва да се изкачи отново на върха на музикалните класации, след като се е преборил със зависимостта си към хероина. Той е главната свързваща нишка между всички преплитащи се истории.
Участва в радио и ТВ шоута, като или злослови срещу новото си СD, изкарвайки виновен мениджъра си, Джо (Грегър Фишер), или някоя гореща новопоявила се бойс-група, или заявава, че най-лошият секс, който е правил, е бил с Бритни Спиърс.

Все още ли следвате нишката?
Copyright © 2024 Dir.bg.