Синът на Антъни Мингела подписва за два нови проекта

19.06.2004 г.
Синът на Антъни Мингела подписва за два нови проектаОсвен създаването на два класически филма “Английският пациент” и “Студена планина”, Антъни Минглея има и друг принос към Холивуд: синът му Макс.

19-годишният младеж, който е напълно безизвестен до момента (и затова ще публикуваме снимка на баща му, а не негова), вече е бил забелязан от шефовете на няколко студиа, след като получи малка роля в предстоящия “Bee Season”. Но ето че вече е подписал да участва в два по-висококачествени филма, които нямат нищо общо един с друг в сюжетно отношение.

Първо, той ще влезе в главната роля във филма на Тери Зуигоф “Art School Confidential”, който е по романа на Дениъл Клоус. В този филм ще играе заедно с Джон Малкович и Стив Бушеми и ще се превъплъти в студент по изящни изкуства, който се превръща в знаменитост, след като е обвинен в убийство.

От там ще се вмъкне в “Syriana”, където Джордж Клуни се превъплъщава в реално съществуващия агент на ЦРУ – Робърт Баер. Мингеля ще играе неговия син.

Това е наистина една прекрасна възможност за Мингеля, между чиито предишни постижения е обучението му в Националния младежки театър, едно интервю за американско списание, взето от звездата от филма на баща му “Студена планина” – Чарли Хънмен.
Е, след всичко това, кой знае. След някоя и друга година в семейство Мингеля може да има двама носители на “Оскар”.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.