“80 дни около света”

26.06.2004 г.
“80 дни около света”Преди три дни в кино “Vue” на площад Лечестър се събра цяла тълпа световнооизвестни звезди заради премиерата на “80 дни около света”, между които Стив Кугън, Джим Броудбент от Англия, Сесил дьо Франс от страна на Белгия и Джеки Чан, който развя знамето на Хонконг. Тълпата фенове ги приветстваше въпреки неблагоприятните британски климатични условия.

Какво биха казали звездите за филма по класическия приключенски роман на Жул Верн? Мъжът, понякога известен като Алан Партридж, а по-често като жена на име Полин, иска да ни накара всички да отидем и да го гледаме. “Това е много забавен семеен филм – за деца. След като в него играе Джаки Чан – насилието е като в анимациите. Това е приключенски филм и те непрекъснато пътуват от едно място на друго, така че не можете да се отегчите.”

Джеки Чан вижда филма като “повече прилича на анимация за деца”, но планира следващият му филм да бъде “тежка драма”. “Точно като Робърт Де Ниро – казва звездата. - Харесвам тежката драма, комедията, филмите на ужасите, всичко.”
Той също така ни разказа и за появяването на друг екшън-герой във филма – Арнолд Шварценегер. “Той искаше да го направи, искаше да се позабавляваме за негова сметка – сам пожела да носи перука и да има седем жени.” Появяването ан Губернатора във филма може и да бъде последното, ако той сериозно е решил да остане в политиката.

И ето, че актьорския състав опакова батгажа си за още 80 дни около света – този път за премиери и промоции.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.