Още за филма ПРИЗРАЦИ ОТ МАРС

Още за филма ПРИЗРАЦИ ОТ МАРСМайсторът на ужасите Джон Карпентър, човекът зад хита на 2000-та тодина “Вампирите на Джон Карпентър” и класики като “Халоуийн”,  представя научно-фантастичен трилър, пълен с  взривяващ екшън и смразяващо напрежение.

Наташа Хенстриндж (“Видове”) е в  ролята на Мелани Балърд, красива полицайка - лейтенант на Марс през 2025 г. Хората са колонизирали Червената планета и разработват минните залежи от известно време. Но когато  Балърд и командата й са изпратени в отдалечен район да арестуват опасния престъпник Джеймс Уилямс “Разрушителя”, изигран от Айс Кюб (“Трима крале”), те откриват, че Разрушителя е най-малката им грижа. Минните операции са отприщили смъртоносна армия от марсиански призраци, които се вселяват в телата на хората и няма да спрат, докато не унищожат всички нашественици на планетата им.

Със звездното участие на Пам Гриър (“Джаки Браун”), Джейсън Стейтам (“Гепи”) и Клиа Дювал (“Факултетът”), както и с експлозивните специални ефекти, ПРИЗРАЦИ ОТ МАРС НА ДЖОН КАРПЕНТЪР се превръща в  невиждан досега междугалактически фестивал на ужасите.
Copyright © 2024 Dir.bg.