Алибито на Ребека Ромийн

11.08.2004 г.
Алибито на Ребека РомийнИмате нужда от добро алиби? Ребека Ромийн (вече без Стамос) си намери. Отново ще я гледаме на големия екран в ролята на изкусителка, замесена в убийство във филма 'The Alibi'  ("Алибито").  Бившата манекенка и модел, а сега звезда от 'X-Meн' и 'Фаталната жена', отговори на въпрос относно сегашната й професия - "Не е точно това, което повечето хора си мислят. Но пък по-добре да не знаят подробностите. Не всичко е за разказване", каза актрисата, която наскоро се раздели със съпруга си.

В 'Alibi, Ребека играе Лола Дейвис, измамна съблазнителка, в която може би се крие ключът към оцеляването на собственика на бюро за осигуряване на алибита на неверни съпруги и съпрузи. Бъдещето на Рей, собственика-бивш мошеник, е под въпрос, след като негов клиент (Джеймс Марсдън от 'X-Meн'), случайно задушава, момичето, с което се среща (Джейми Кинг) уикендът преди сватбата.

"Това е страхотно стилен film noir, направен с много вкус. И  за разлика от ролята на Мистик в 'X-Meн', където ми се налагаше да прекарвам ежедневно часове в гримьорната, докато залепят всичките люспички по тялото ми, като Лола мога да се наслаждавам на "нормално" облекло. А з всъщност винаги се вълнувам, когато съм с хубави дрехи", каза 31-годишната актриса. "Дали това означава, че съм суетна и вятърничева?"

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.