Секс скандал с Бил Козби

24.01.2005 г.
Секс скандал с Бил КозбиПрочутият комик Бил Козби е забъркан в шокиращ скандал, след като неназована жена с канадско гражданство, го обвини че е правил секс с нея в къщата си близо до Филаделфия. Анонимната жена твърди, че Козби я срещнал в местен ресторант, след което я поканил в дома си.

Там тя се оплакала, че е под напражение и актьорът й дал хапчета, от които се почувствала замаяна. Жената признава, че не е съвсем сигурна какво се е случило след това през нощта, но си спомня, че Козби докосвал гърдите й и поставял ръката й на панталоните си.

В оплакването си пред полицията в Торонто, която се е обърнала за помощ към съответните власти във Филаделфия, жената твърди, че се е събудила към 4 часа сутринта полуразсъблечена и със свален сутиен.

Интересното е, че случката е станала миналият януари. Обвинителката на Козби обяснява, че не съобщила веднага, защото била загрижена за работата си в университета Темпъл във Филаделфия.

Адвокатът на Бил Козби съобщи, че клиентът му е невинен и засега не е повдигнато обвинение: "Обвиненията категорично са фалшиви".

Нет Фокус
Copyright © 2019 Dir.bg.