Фокс и Суонк с наградите на Актьорската гилдия

09.02.2005 г.
Фокс и Суонк с наградите на Актьорската гилдияАко раздадените в нощта на пекък срещу събота за 11-ти път награди на Актьорската гилдия са някаква индикация, победителите в нощта на оскарите в категориите за най-добър актьор и най-добра актриса вероятно ще са Джейми Фокс за „Рей”, и Хилари Суонк за „Момиче за 1 милион долара”, а най-добър филм ще е… е, тук все още може да се гадае - въпреки че филмът на Клинт Истуут „Момиче за 1 милион долара” получи две от наградите на Актьорската гилдия – за Суонк и Морган Фрийман, като актьор в поддържаща роля – а неговият основен съперник „Авиаторът” на Мартин Скорсезе, само една, за женска поддържаща роля на Кейт Бланшет.

Най-голямата награда на актьорското обединение, за ансамболово акткьорско изпълнение отиде при филма на Александър Пейн „Отбивки”, (Пол Джамати, Томас Хейдън Чърч и Вирджиния Мадсън) независимо от факта, че не спечели нито една от индивидуалните актьорски награди.

Джейми Фокс, все още развълнуван от спечеления наскоро Златен глобус, благодари на легендарния музикант, чиято роля играе във филма. Той си спомни и какъв съвет му е дал Дензъл Уошингтън: "Независимо дали ще спечелиш или загубиш, продължавай да вървиш в същата посока."

След което Фокс вдигна трофея и каза, "Продължавам да вървя, Дензъл."

Хилари Суонк също не криеше ликуването си. "Аз съм изумена, щастлива, благодарна, нямам думи, и съвсем честно ви казвам, че е прекрасно да бъда работеща актриса!".

Актрисата заяви и че "всяка от останалите номинирани ме е вдъхновявала да бъда по-добра актриса" – комплимент, приет с усмивка от звездата на „Да бъдеш Джулия” Анет Бенинг, която ще е основен конкурент на Хилари в нощта на оскарите на 27 февруари.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.