Филм по ноти!

Филм по ноти!Всеки образ в този филм е уникален. Ума Търман е Еди - сексапилна продуцентка с безупречен тен, чувство за стил и пропадаща звукозаписна компания. Винс Вон е Раджи - бял мъж с черни аспирации, който отчаяно иска да спечели уважението на улицата и титлата "брато", Скалата е неговият бодигард, който всъщност иска да стане актьор и съвсем случайно е гей.

Седрик Шоумена е Син Ласал - 150- килограмов чернокож продуцент с харвардска диплома, който не си поплюва да използва и други мускули, освен мозъка си.

Андре Бенджамин (известен още като Андре 3000 от групата OutKast) е Дабу - член на хитова рап-група и копой на Син, притежаващ извратено чувство за хумор и нервен показалец - особено когато е върху спусък.

Харви Кайтел е страховит мениджър, контролиращ почти целия музикален бизнес, а Стивън Тайлър от Аеросмит играе с неподозирана ирония себе си. Списъкът завършва Дани Де Вито (също продуцент на двата филма),който се завръща като неразбрания режисьор Мартин Уиър, този път с Ана Никол Смит под ръка... или по-точно - с три глави под нея.

От звукозаписното студио до концерт на Аеросмит и наградите на MTV, всички ще се наслаждават на Чили Палмър, който манипулира нещата, както само той си знае с най-силното оръжие, които притежава-убедителната си уста.
Copyright © 2024 Dir.bg.