Сандра Бълок се сдоби със своя звезда

23.03.2005 г.
Сандра Бълок се сдоби със своя звездаНа 24 март "Мис Таен агент" - Сандра Бълок ще бъде удостоена с честта да има своя звезда на алеята на славата в Холивуд. Тя ще се намира до звездата на Киану, неин приятел и колега от филма "Скорост". Рийвс беше почетен със звезда този
януари. Неотдавна Бълок приключи със снимките на продукцията на Уорнър Брадърс - продължението на "Мис Таен агент".

Тя изгря на небосклона с големия хит "Скорост". Следващите две нейни главни роли бяха в "Докато ти спеше", който спечели номинация за Златен глобус и "Мрежата". Един от последните филм с Бълок, които имахме възможността да видим беше романтичната комедия с Хю Грант “Срок за влюбване”. Останалите сравнително скорошни филми на Сандра Бълок са “Мис Таен агент”,“Убийство по учебник”,“Съкровените тайни на жриците”

Бълок дебютира като сценарист-режисьор с  късометражния филм “Making Sandwiches”, в който участва с Матю Маконахи. Филмът се представи на филмовия фестивал Сънданс.

Сандра Бълок получи много номинации и награди за изключителната си работа, включващи две награди Блокбъстър, 2 награди на МТВ за ролята си във филма "Скорост"; номинация от Асоциацията за комедиино творчество, две награди от публиката и още други за  филма "Време за умиране" и номинация за Златен Глобус за невероятното си представяне в касоразбивача "Мис Таен  агент".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.