Още за филма

Още за филмаРежисиран от дебютантката Шейни Гейбъл “Любовна песен за Боби Лонг” събира на големия екран Джон Траволта, Скарлет Йохансон, Гейбриъл Махт и Дебора Кара Ънгър.

След като научава за смъртта на майка си, отчуждената й дъщеря Пърси Уил (Скарлет Йохансон) се завръща в Ню Орлиънс за първи път от много години с намерение да започне нов живот в дома, в който е израснала.

За нейна огромна изненада Пърси открива, че там живеят двама от приятелите на покойната й майка: Боби Лонг (Джон Траволта), бивш професор по литература и неговото младо протеже Лоусън Пайнс (Гейбриъл Махт).

След като става ясно, че никой няма намерение да си тръгне, тримата са принудени да заживеят заедно.

С течение на времето техните противоречия и сблъсъци разкриват поредица от отдавна забравени тайни, който ще разкрият сложния и неочакван начин, по който техните съдби са преплетени.

Една история за любовта и деликатността на човешката природа “Любовна песен за Боби Лонг е едновременно лирична ода за романтизма на Ню Орлиънс и завладяваща драма за живота изпълнен с тайни събития и миналото, от което колкото и да бягаме винаги намира начин да ни застигне.
Copyright © 2024 Dir.bg.