Новото момиче на Круз казва „ не” на секса

04.05.2005 г.
Новото момиче на Круз казва „ не” на сексаГоспод да му е на помощ на Том Круз – но не се ли е захванал с невъзможна мисия с новата си приятелка, Кейти Холмс?

Звездата от “Кръгът на Доусън” винаги е твърдяла, че ще се пази целомъдрена за бъдещия си съпруг няма да прави никакъв секс преди брака.

26-годишната Кейти, която се среща с Том от няколко седмици, се наслаждава на романтична ваканция с 42 годишния актьор в Рим. Романтиката вероятно присъства, но дали същото може да се каже и за страстта? Според The Sun, в Холивуд Кейти си е спечелила прозвището "доброто дете", след твърденията й, че ще си остане девствена до сватбата си.

Самата тя се описва като: "Скучна, скучна, скучна.

Ако искате нещо мръсно, аз не съм вашето момиче".

Актрисата каза и че се съветва със своя баща-адвокат винаги когато трябва да вземе някакво важно решение, и изглежда всеки, който иска да стане по-близък с нея, първо трябва да се разбере с него.

"Той винаги се опитва да сплаши момчетата, които искат да излизат с мен", каза веднъж Кейти за 60-годишния си баща.

Но изглежда за Том дотук всичко върви добре, след като двамата са заедно в Рим, в хотел за 2 000 долара на нощ. Според Sun източник от хотела е разказал, че Том иска
романтична атмосфера: "Той поръча да напълним целия апартамент с червени рози".

Скоро ще можем да видим Кейти Холмс на голям екран в “Batman Begins”, докато следващият филм с Том е окачваният с голям интерес “Война на световете” на Стивън Спилбърг.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.