Робин Уилямс съди имитатор

28.05.2005 г.
Робин Уилямс съди имитаторНосителят на Оскар Робин Уилямс (когото скоро ще можем да гледаме в трилъра “Последен спомен”) съди собствения си имитатор, като твърди, че Майкъл Клейтън се опитва да мами хората, като се представя за действителния актьор.

Представени са доказателства, че г-н Клейтън и агентът му Макъл Пул се опитват да продават билети за срещи с приличащият на актьора имитатор, без да разкриват, че това не e самият актьор.

"Той иска да издейства съдебна заповед, с която да спре измамниците и да им попречи да заблуждават невинни и незапознати хора", заяви говорител на Уилямс. Г-н Клейтън се е опитвал да се представя за Робин Уилямс и пред журналисти.

Г-н Пул е заявил на евентуална своя клиентка, че Робин Уилямс е готов посети организираното от тях благотворително събитие.

След това, въпросната клиентка е получила телефонно обаждане от някой, който се е представил за Уилямс и е имитирал шотландският акцент използван от истинския Уилямс във филма “Мисис Даутфайър” от 1993.

Убедена, тя решила да покани звездата, но й било казано, че трябва да плати 2,500 долара, за да покрие самолетните билети.

Г-н Клейтън е твърдял, че е Робин Уилямс и пред журналист от вестник Star Tribune с искане да бъде интервюиран.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.