Пачино не давал на жена си да работи

21.08.2005 г.
Пачино не давал на жена си да работиОжесточеният развод между Ал Пачино и съпругата му, актрисата Бевърли  Д'Анджело продължава – в момента на дневен ред са споровете относно настойничеството над децата - като основните оръжия в юридическата битка са слуховете и контра-слуховете кой е виновен за раздялата.

Приятелите на Д'Анджело твърдят, че Пачино се опитвал да саботира нейното завръщане в Холивуд. Според неговите приятели, тя се опитва да го подложи на шантаж.

Близки на Д'Анджело разказаха пред NEW YORK DAILY NEWS, че Пачино спрял да плаща определената по-рано месечна издръжка от  50,000 долара на децата, когато Д’Анджело му казала, че иска да се върне в Калифорния с близнаците Антон и Оливиа, защото имала предложения за роли

От своя страна негов приятел съобщи, че Пачино продължава да плаща на Д’Анджело по 35,000 долара за децата и отделно поема "всяка отделна сметка. Той дава много повече от това, което съдът му е определил".

Според същия източник, "Тя не е била в Калифорния от две години. Опитва се да използва децата като заложници, за да измъкне нещо от Ал, без дори да знае какво иска"

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.