Още за филма

Още за филмаАрлийн (Джоан Алън) е грижовната и ексцентрична майка на Бо. Тя сама отглежда в градината си по-голямата част от храната на семейството си, занимание което предпочита да върши гола, с което хвърля в смут случайно срещнатите хора. Но в нейното съзнание предразсъдъците отдавна са отстъпили на заден план в ежедневната борба за поддържане на техния нестандартен живот.


Но най-голямото изпитание за Бо и Арлийн е техният баща и съпруг Чарли (Сам Елиът), попаднал в капана на тежка депресия, и който изглежда е на път да изгуби битката с вътрешните си демони.


Когато Уилям Гибс (Джим Тру-Фрост), един подтиснат данъчен агент със свои собствени проблеми, пристига за да разследва финансовото състояние на семейството, никой не подозира, че той ще бъде катализаторът, който ще промени животът на това странно семейство.  Омагьосан от малкия и идиличен свят на семейство Гродън, Гибс изоставя своето разследване и скоро осъзнава, че е безнадеждно влюбен в това място и хората, които го населяват.  


В прилив на творческа енергия Гибс хваща четката и боите и изразява всичките си подтискани чувства върху платното и така преоткрива отдавна забравения си талант, които той е предал в даден момент от живота си. Семейство Гродън също правят някои важни открития през това вълшебно лято- мистериите на любовта и загубата, силата на семейното единство, както и най-вечната истина от всички, че в Ню Мексико, тази земя на магия и обаяние, всичко е възможно.
Copyright © 2024 Dir.bg.