Чарлийз Терон получи холивудска звезда

05.10.2005 г.
Чарлийз Терон получи холивудска звездаЧарлийз Терон - една от най-красивите и талантливи актриси в съвременното кино, получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд - само на няколко крачки от мястото, което може да се счита за начало на зведната й кариера.

След поздравленията на роднини, приятели и почитатели, по повод събитието в четвъртък, развълнуваната актриса си припомни как е била заговорена от агент на входа на банка на същия булевард Холивуд, когато е била на 18 години.

Звездата от „Чудовище” била окуражена от майка си да се откаже от балета и да се заеме с работа като модел, докато се опитва да пробие в киното в Лос Анджелис.

Видимо развълнуваната Терон, призна, че още не може да повярва на добрия си късмет. Тя каза: "Имах големи мечти, когато дойдох тук, но това, което ми се случва в момента надминава всичко ... като 2 черешки на върха на тортата".

Но почетният кмет на Холивуд Джони Грант е убеден, че всичко е напълно заслужено. Той се пошегува: "Трябва да призная, че самото й присъствие тук тази сутрин, накара пейсмейкъра ми да прескочи".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.