Ние сме участниците

Ние сме участницитеТримагическият турнир е толкова опасен, че не е бил провеждан от 100 години. Огнения бокал подбира по един участник от трите най-големи европейски магьоснически училища. Щом бъде избран от Бокала, няма връщане назад. Участниците могат да разчитат единствено на способностите си, за да се справят с предизвикателствата на турнира.

Огненият бокал подбира от училището “Дурмщранг” българската суперзвезда по куидич Виктор Крум – красив и мълчалив младеж. “Виктор Крум е най-добрият търсач в света, той е обожаван от феновете и другите играчи”, обяснява Яневски, който изпълнява ролята.

“Стан не само отговаряше визуално на ролята - красив и атлетичен, той и я изпълни много добре”,  споделя Нюъл за Яневски, за който това е актьорски дебют.
Като представител на академията “Бобатон” е избрана прекрасната Фльор Делакор, в ролята на която влиза френската актриса Клеменс Поези. “Фльор е много елегантна и грациозна, но тя и е много сериозна”, коментира Поези.

“Клеменс е много талантлива актриса”, споделя Хейман. “Тя е способна да изрази вътрешната сила и безстрашност, необходими на участник в турнира.”
Възпитаниците на  Хогуортс са единодушни в радостта си кагато за представител на училището е избрано златното момче от Хъфълпъф Седрик Дигъри. “Седрик е пример за всичко, което се очаква от представител на Хогуортс. Робърт Патинсън е роден за тази роля.”

“Седрик умее да се състезава, но той е приятно момче, което играе честно и се придържа към правилата”, допълва Патинсън.  

   “Той е героят, който получава момичето, а в моя случай, това е моето момиче”, добавя Радклиф. “Но Седрик и Хари се уважават и играят честно.”
Copyright © 2024 Dir.bg.