Най-горещите звезди на годината

01.01.2006 г.
Най-горещите звезди на годинатаДжони Деп оглави класацията на най-търсените звезди в интнернет-библията на киното IMDB.com.

Средно месечно през 2005, 30 милиона любители на киното са търсили биографията на звездата от „Карибски пирати” - повече отколкото за всяка друга звезда.

Анджелина Джоли и Брад Пит са малко по-назад от Джони, благодарение на нашумялата им връзка и общия им филм „Мистър и мисис Смит”, а през 2004 бяха - тя на пето място, той на осмо място.

Красавицата от „Тетрадката” и „Нощен полет” Рейчъл Макадамс и Джесика Алба са нови след първите 25, съответно на 17-то и 6-то място, докато звездите от „NAPOLEON DYNAMITE” Джон Хедър и от „Отчаяни съпруги”, Ева Лонгория – са на 19-то и 22-ро място.

Главният редактор на IMDb. Кенет Саймънтън каза, "Нашият звездомер отразява действителния публичен интерес към всяка отделна знаменитост. Списъкът ни дава точна картина на това, колко внимание е привлякла всяка звезда през изминалата година”.

Интересно е да се види и кой е напуснал списъка на 25-те тази година – това са Дженифър Гарнър, която е в отпуск по майчинство; Виго Мортенсен, на който му трябва нещо повече от „Тъмно минало”, ако иска да задържи позицията, спечелена като Арагорн,; и Хали Бери, която като Жената-котка през 2004 се изкатери до N 19, но сега се е смъкнала чак на 63-то място."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.