Анджелина Джоли призна – чакам бебе

13.01.2006 г.
Анджелина Джоли призна – чакам бебеСлед година на предположения и спекулации, пресагентът на Брад Пит най-сетне потвърди официално връзката му с Анджелина Джоли и разпространи официално съобщение от двойката, че актрисата е бременна.

През изминалата година холивудската двойка редовно бе снимана заедно с осиновените деца на Джоли, Мадокс и Захара, но и Брад и Анджелина отказваха да признаят характера на своята връзка. Двамата постоянно отричаха роматнтичните си отношения, започнали на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит” през 2004, докато Пит още бе женен за Дженифър Анистън.

След появили те се миналата седмица слухове за бременността на Анджелина, американското списание People цитира актрисата (която е на благотворително пътуване в Доминиканската република ) да казва, "Да, аз съм бременна." В изявление от пресслужбата на Пит, също потвърдиха, че актьорът ще става баща и споменаха за първи път Брад и Анджелина като "те". Буквално изавлението на пресагента бе следното, "Мога да потвърдя, че те очакват дете. Няма какво повече да се добави".

42-годишният Пит, в момента е и в процес на осиновяване на 4-годишния син на 30-годишната Джоли, Мадокс от Камбоджа и десет-месечната й дъщеря Захара от Етиопия. Анджелина е подала молба фамилните имена на децата да се променят от Джоли на Джоли-Пит.

След молба за коментар от страна Дженифър Анистън, нейният говорител отвърна, "Дженифър няма практика да коментира живота на други хора".

Междувременно отчужденият баща на Джоли, актьорът Джон Войт, каза, "Анджи е моя дъщеря и аз винаги съм искал най-доброто за нея”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.