Партньорите и наградите на Анджелина Джоли

01.09.2001 г.
Партньорите и наградите на Анджелина ДжолиПрез 1997 година Джоли играе "В ролята на Бог". Нейни партньори са звездата от "Досиетата Х" чаровният Дейвид Духовни и актьорът Тимъти Хътън.

Анджелина Джоли е отличена с две награди “Златен глобус” за ролите си в ТВ филмите “Джия” (1998, реж. Майкъл Кристофър) и “Джордж Уолъс”. Третия си поред “Златен глобус” тя печели в края на януари за ролята си на Лиса в "Girl, Interrupted" (“Луди години”, 1999). Неотдавна партнира на Дензъл Уошингтън във филма на Филип Нойс “Колекционерът”.

Джоли партнира и на Джон Кюсак, Били Боб Торнтън и Кейт Бланшет в режисирания от Майк Нюъл “Контролна кула”. Тя бе част от великолепния актьорски колектив и на независимия филм “Любовни приключения” (1998, реж. Уилард Карол), където си партнират с Шон Конъри, Джийна Роуландс, Маделин Стоу, Елън Бърстин, Джилиан Андерсън и Денис Куейд. Преди това тя играе в тричасовия тв филм “True Women” (1997), режисиран от Карън Артър по историческия роман на Джанис Уудс Уиндъл, превърнал се в бестселър.
Copyright © 2024 Dir.bg.