Мат Ле Бланк в развод

03.04.2006 г.
Мат Ле Бланк в разводЗвездата от „Приятели” Мат Ле Бланк, подаде молба за развод само три години след като се ожени за модела Мелиса Макнайт. Това се случи в четвъртък в Лос Анджелис, като цитираните в молбата причини, са "непреодолими различия".

Двамата има двегодишна дъщеря, Марина, която страда от рядко и опасно мозъчно заболяване. Ле Бланк бе втори баща и на двете по-големи деца на Мелиса от предишен брак, Тайлър - на 13 и Джаклин - на 10. Според съдебните документи, двойката се е разделила на 1 януари.

В изявление за пресата от говорителите на двойката, се казва, "Мелиса и Мат Ле Бланк решиха да сложат край на своя 3-годишен брак. Те остават с най-добри приятелски чувства. Те молят правото им на личен живот да бъде уважавано в този труден за тях момент".

Двамата се ожениха с романтична церемония на плажа на Хаваите през май, 2003 г. Миналата година Ле Бланк се извини публично на съпругата и на дъщеричката си, след като бе сниман как пиян опипва стриптизьорка в нощен клуб: "Държах се като глупак. Срамувам се от себе си".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.