Алба прости на Playboy

07.04.2006 г.
Алба прости на PlayboyДжесика Алба прости на основателя на Playboy Хю Хефнър, това, че я постави на корицата на мартенския брой за тази година на софт-порно изданието, след като той даде дума да дари солидна сума за благотворителна кауза, по неин избор.

Звездата от „Фантастичната четворка” заплаши със съдебно дело списанието, „изиграло” компанията Колумбия пикчърс, да му предостави промоционална снимка от филма „Опасно синьо” – след като красавицата неколкократно отказвала да позира срещу заплащане.

Но легендарният любител (и познавач) на женските прелести, компенсира щетите с лично извинително писмо и споменатото по-горе дарение. В писмото Хефнър се извинява за "всички проблеми, неволно причинени от пубикацията на Вашата снимка." Той добавя, "Това, което бе предвидено като знак на почит към Вашата изключителна популярност, бе погрешно разбрано от някои като нещо друго, за което ние искрено съжаляваме, тъй като сме сред Вашите най-големи почитатели".

Алба обяви, "В светлината на личното извинение на г-н Хефнър за непозволеното използване на моята снимка на тяхната корица, аз реших да сваля обвиненията си срещу тях."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.