Деми Мур - талант и актьорски опит

Деми Мур - талант и актьорски опитДеми Мур дебютира в киното като дъщеря на героя на Майкъл Кейн в комедията от 1984 г. "Виновен е Рио". Освен в киното, Деми Мур е участвала и в театрални и телевизионни продукции, включително нюйоркската постановка на "Ранното момиче" от Карълайн Кава, за която получава награда "Тиътър Уърлд" и продукцията на "Ейч Би Оу" "Спални" от Джоузеф Болоня и Рене Тейлър. Участвала е и в епизода на "Приказки от гробницата" "Адски си прав".

Мур има номинация за "Златен глобус" за изпълнението си в касовия хит "Дух" и продължава да жъне успехи. във филмите "Разкриване" с Майкъл Дъглас, "Неприлично предложение" с Робърт Редфорд и Уди Харелсън, и "Доблестни мъже", в който нейни партньори са Том Круз и Джак Никълсън. Между другите й филми са: "Жената на касапина", "Убийствени мисли" (на който е и съпродуцент), "За снощи", "Огънят на Св. Елмо", "Не сме ангели", "Седмият знак", "Мъдрост", "Лудешко лято" и "Не е шега работа".

Незабравима и безкрайно еротична, чувствена, като жена се доказва с ролята в "Стриптийз", която роля и носи 12,5 милиона долара.
За филма "Редник Джейн", на Деми Мур и се налага да обръсне главата си като своята полувинка.

Деми Мур неотдавна изигра ролята на Хестър Прин във филма на Ролан Жофе "Алената буква". Миналата есен продуцентската й къща "Мувинг Пикчърс" осъществи първия си проект "От време на време", с участието на Мелани Грифит, Деми Мур, Роузи О'Донъл, Рита Уилсън, Кристина Ричи, Тора Бърч, Габи Хофман и Ашли Астън Мур.
Copyright © 2024 Dir.bg.