Шийн отвръща на удара

25.04.2006 г.
Шийн отвръща на удараЧарли Шийн реши да заприказва публично, след бедите причинени от бившата му съпруга Денис Ричардс, която миналата седмица спечели в съда заповед, според която му е забранено да се приближава до нея.

Актьорът даде интервю в шоуто Entertainment Tonight в опит да изчисти името си, което е доста опетнено от последните съдебни документи, попълнени от Ричардс миналата седмица. В тези документи, звездата от „Лудории”обвинява Шийн, че по време на техният тригодишен брак, всеки ден е играел на комар, гълтал е цели шепи успокоителни таблетки и постоянно е сърфирал из Интернет в търсене на съмнителни порносайтове. Актрисата твърди, че всеки нейн опит да разговаря с него за проблемите му, завършвал с обиди и заплахи за живота й, в случай, че тя реши да разкрие неговите пристрастия.

Сега Шийн отвръща на удара в ТВ интервю. В ексклузивен разговор, той заявява, "Аз съм дълбоко натъжен, защото това е очевиден опит да бъда очернен и изкаран като човек далеч от родителските отговорности, смисъла и здравия разум.

Това е реакция на един провалил се брак, реакция на извратено желание, истинско или въображаемо, да бъда дискредитиран и наранен, лишен от отговорностите си на баща... а аз бих дал живота си за своите деца. Единствено Ричардс е виновна тези крайни твърдения срещу мен да станат публично достояние... което включва и децата ни. Мисля, че нейното поведение е напълно неприемливо".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.