Винс Вон на разпит

09.05.2006 г.
Винс Вон на разпитЗвездата Винс Вон бе подложен на истински кръстосан разпит в американското ТВ токшоу “The Late Show” вчера – водещият Дейвид Летърман го засипа с въпроси за връзката му с Дженифър Анистън. Вон и Анистън неколкократно бяха снимани заедно, но засега така и не са потвърдили официално, че се срещат.

Летърман започна интервюто с думите... "Хей, хубаво е да си с Дженифър Анистън." Двойката играе в предстоящия филм „The Break-Up”(„Раздялата”) и Летърман не пропусна да вметне, че двамата са много приятна двойка. Обърканият и развеселен Вон успя да каже, "Много мило, че казваш това, Дейв, благодаря ти. Да, добре е, че се интересуваш от мен, но аз просто съм решил да не говора много за личния си живот публично".

В един момент от интервюто, 36-годишният актьор се обърна директно към публиката, "Харесва ли ви начина, по който той приема това, което няма как да знае със сигурност, за факт?" Но когато Летърман го помоли да изясни какви точно са отношенията му с Анистън, Вон остана твърд: "Аз не казвам дали сме или не сме двойка. Аз мисля, че тя е чудесна, но просто не коментирам отношенията ни".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.