Стайлс – жертва на сбъркано лекарство

25.05.2006 г.
Стайлс – жертва на сбъркано лекарствоДжулия Стайлс („Усмивката на Мона Лиза”) се почувствала ужасно по време на снимките на важна сцена на филма „Поличбата” в Чешката република, когато установила, че по погрешка вместо лекарство против главоболие, е изпила нещо съвсем друго. Звездата отишла в местна аптека за аспирин, но заради езиковата бариера, поръчката й се изгубила в превода.

Както обяснява самата тя, "За мен чешкият е като китайския. Но аз винаги се опитвам да науча по малко от езика, когато съм в някоя чужда страна. Знам как се казва „Здравей” и „Добро утро”. Човек не би си помислил, че обикновените дребни неща, може да бъдат толкова сложни за произнасяне”.

„Влязох в аптеката, защото имах нужда от аспирин, и с жестове обясних, че искам хапче, защото имам главоболие. Жената ми даде шишенце с хапчета и повече не съм мислила за това. Скоро трябваше да снимам много важна сцена, но ме болеше главата и взех две хапчета.

Два часа по-късно, насред снимките си казах “О, Боже, тук нещо не е наред”. Показах тубичката на асистент режисьора, който знае чешки, и той ми каза, “А не, това не е аспирин! Това е разхлабително!” "Излишно е да ви обяснявам, че вече знам чешката дума за разхлабително".

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.