Джоли и Пит продадаха снимка на детето си за $4.1 милиона

09.06.2006 г.
Джоли и Пит продадаха снимка на детето си за $4.1 милионаСписание “People” купи първите снимки на десетдневната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, като плати за тях зашеметяваща сума - $4.1 милиона. В събота през нощта нюйоркския офис на агенциата Гети (която бе натоварена да продаде снмките) бе пълен с редактори на големи списания.

Снимките бяха показани и наддаването започна. Вътрешен източник сподели: „Бяхме разположени в отделни офиси. Снимките ни бяха показани в десет вечерта, Наддаването приключи в 6 сутринта в неделя. Никой не спа, всички звъняха по телефоните на собствениците на списанията си и се опитваха да измолят повече пари, за да прецакат конкуренцията. Аз съм убеден, че това беше отмъщението на Анджелина и Брад към седмичните списания”.

”Боже, това бебе е само на седмица и вече изкара $4 милиона! Освен ако Брад Пит не е носител на непроявени мутирали гени, научно невъзможно е Шилоа да бъде каквото и да е друго, освен страхотна красавица! Тя вече има прочутите устни на майка си. Сигурен съм, че й предстои и страхотен живот! Ако аз бях на мястото на малкото момиченце, кълна се, че нямаше да си губя времето да се уча да чета”.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.