Орландо Блум - любов от пръв поглед

08.07.2006 г.
Орландо Блум - любов от пръв погледЗвездата от „Карибски пирати” изживял любов от пръв поглед, когато се сблъскал с бъдещата си приятелка Кейт Босуърт на входа на кафене. Холивудските любимци чакали заедно колите си и се заприказвали.

Блум започна да се среща със звездата от „Супермен се завръща” през 2003 - те се разделиха миналата година (2005), тъй като работните им графици почти не им позволяваха да се виждат – но малко по-късно отново възобновиха романтичната си връзка.

Блум обяснява, "Срещнах я пред едно кафене. Това беше шанс, поднесен ми от съдбата. "Можете да го наречете любов от пръв поглед. Чакахме да докарат колите ни. "Един мой приятел я познаваше и ме представи. Тя беше с майка си, казахме си само „Здравей”', не не преставах да мисля за нея… След това тя се появи на една премиера – мисля, че беше вторият филм от „Властелинът на пръстените”. Успяхме да си поговорим по-дълго и се убедих, че тя е прекрасна!"

След поредица високобюджетни филми (трите „Властелинът на пръстените”, „Троя”, първите два „Карибски пирати”) Орландо Блум има намерение да участва в няколко по-малки проекта – но преди това трябва да завърши снимките на „Карибски пирати 3”. С най-голямо нетърпение актьорът очаква да започне работа по „Seasons Of Dust” - защото в него ще играе с Кейт Босуърт.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.