Ръсел ще убива вместо Рурк

26.07.2006 г.
Ръсел ще убива вместо РуркСпоред последните съобщения, появили се в Интернет, Кърт Ръсел е заменил Мики Рурк в ролята на лудия убиец в новия филм на Куентин Тарантино „Grind House” (в превод на български означава стил в киното, характерен за второкласни източноазиатски екшъни с много кръв).

След като Рурк се отказал от проекта по-рано този месец, Тарантино незабавно се свързал с Кърт Ръсел и го помолил да поеме ролята на тероризиращия млади момичета маниак на име Каскадьора Майк. Новият филм включва и отделна сюжетна линия, заснета от приятеля на Тарантино, Робърт Родригес. Според уеб сайта Moviehole.net, актьорът от ”Посейдон”, който рядко получава шанса да изиграе истински лош герой, е подписал договора за участието си в петък.

В частта на Тарантино в „Grind Housе”, с подзаглавие "Death Proof," ще участват още бившата приятелка на Мерилин Менсън – Роуз Макгоуан и каскадьорката от „Убий Бил” Зоуи Бел – в първата си голяма роля. Майсторът на хорър киното Джон Карпентър е в преговори за музиката на филма.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.