Картинг състезание актьори-журналисти

02.08. 2006 г.
Картинг състезание актьори-журналистиЕдин от най-касовите филми на това лято - „Колите” (който в САЩ вече изпревари с приходите си от 234 млн. долара  „Шифърът на Леонардо”) – най-сетне пристига в Европа и у нас. По този повод в навечерието на премиерата (4 август) разпространителите на филма „Сънифилмс” организираха състезание по картинг между актьорите, озвучили филма на български език, и журналисти от водещи медии.

В слънчевия неделен предиобед на картинг-пистата „Красна поляна” – най-голямата в столицата, се разгоря оспорвана надпревара в три кръга. Във финалните гонки публиката бурно аплодираше и подкрепяше своите любимци, като особено емоционални бяха представителите на актьорската гилдия.

С най-бързо и майсторско преминаване по пистата големите награди от филма „Колите” спечелиха Иван Иванов от „Диема 2”, Андрей Белоконски от „24 часа” и едва 14-годишният Николай Сугарев от групата на актьорите.

Оригинални подаръци от филма получиха и всички останали участници в състезанието, като не пропуснаха добре да се позабавляват както нa пистата, така и около нея. Или както научава след поредица приключения главният герой във филма - Маккуийн Светкавицата, животът е пътешествие, в което най-важни не са първите места и славата, а умението да се наслаждаваме на самото пътуване.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.