Траволта не бил гей

20.09.2006 г.
Траволта не бил гейТраволта не е гей, или поне така твърди неговият PR, хвърлил се да защитава звездата от „Брилянтин” след породилата слуха снимка, на която актьорът целува нежно свой приятел, преди да отлети със самолета си. Публицистът настоява, че цеувката не означавала нищо, още повече, че и съпругата на Траволта, Кели Престън, била на борда на самолета по това време.

А сега и адвокатът на звездата, Мартин Сингър, се включва в неравната битка с жадните за пикантни новини медии. Сингър обяснява: „За Траволта е обичайно, когато се среща или
сбогува с близки приятели да ги целува – независимо дали са мъже или жени. Неговите близки знаят, че в това няма нищо романтично, а е просто жест на приятелство.”

Но експертът по езика на тялото Лилиан Глас е на мнение, че това, което се вижда на снимката, е нещо повече от приятелски жест. Пред „The „Globе” специалистката каза: „Личи си, че на Джон му е много приятно. Повдигнатата глава, протегнатите устни, изнесеното към приятеля му тяло... всичко това изглежда доста интимно.”

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.